Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Werk op maat

banner01.jpg

Werkervaring en persoonlijke begeleiding om je arbeidskansen te vergroten

We bieden arbeidskansen aan kortgeschoolden en mensen met een arbeidsbeperking om hen te helpen groeien. Zo willen we de drempel naar de reguliere arbeidsmarkt verkleinen.

Voor heel wat mensen is het immers nog steeds bijzonder moeilijk om aansluiting te vinden op de arbeidsmarkt, zelfs al ontbreekt het niet aan motivatie.

Sommigen vallen uit de boot omwille van een afgebroken schoolcarrière, een moeilijke jeugd, een arbeidsbeperking, sociale achtergrond… Het Streekoverleg Resoc-SERR Zuid-Oost-Vlaanderen klaagt dit al jaren aan voor de regio waarin wij actief zijn: Aalst-Oudenaarde. Steunpunt Welzijn onderschrijft dit probleem en zet daarom sterk in op dit thema. Als sociale onderneming willen we mensen de kans geven om het beste uit zichzelf te halen. Vanuit Steunpunt Welzijn ijveren we voor een ruimer jobaanbod voor de zogenaamde ‘moeilijke groepen’ op de arbeidsmarkt en maken we daar zelf ook letterlijk werk van.

sc02.jpg sc03.jpg sc01.jpg
Sociale economie als lanceerplatform Sociaal weefsel versterken

Sociale vooruitgang en vernieuwing

Steunpunt Welzijns sociale economie in de praktijk

Wil je meer weten over onze projecten? 

point5.jpg Sociale economie = win-win, en dat werkt!

Steeds meer klanten vinden hun weg naar ons dienstenaanbod. We zijn blij om elke opdrachtgever van dienst te kunnen zijn, en niet in het minst omdat dit ons maatschappelijk doel telkens een duwtje in de rug geeft.

Een dagje bij KLA4

We zullen je vertellen hoe een werkdag eruit ziet.

point6.jpg
point7.jpg Snel&Wel biedt werkervaring op maat

Dag na dag bezorgt Snel&Wel mailings en drukwerk voor verenigingen, lokale economie, overheidsdiensten etc. aan huis.

Een dag op het stalen ros

Als fietskoerier werken bij Steunpunt Welzijn vzw is boeiend, maar soms ook uitdagend. Bij mooi weer is natuurlijk zalig om een hele dag buiten te zijn en te kunnen genieten van de buitenlucht

point8.jpg

Close