Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Vrijwilligerswerk

banner02.jpg

reclame

Wil je graag meewerken aan onze projecten? Wil je jezelf inzetten om onze samenleving wat warmer te maken? Wil je mensen die het echt nodig hebben groeikansen geven? Geef ons een seintje en wie weet kan jij je binnenkort helemaal uitleven bij Steunpunt Welzijn.

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om heel diverse taken op te nemen. Zowel wie zich wil engageren voor een continue ondersteuning als wie af en toe wil bijspringen is welkom.

Vrijwilligers gezocht!

Onze werking kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Ze nemen praktische taken op zich of denken mee over nieuwe projecten, delen expertise of ondersteunen medewerkers. Zo staan vrijwilligers bijvoorbeeld in voor een warm onthaal in het Wereldhuis. Anderen, die technisch onderlegd zijn, doen de herstellingen van apparaten in onze Repair Cafés.

We zoeken dan ook voortdurend naar nieuwe vrijwilligers met verschillende interesses die zich voor korte of lange tijd willen engageren. Neem zeker een kijkje bij onze oproepen (https://www.welzijn.net/help-ons/vrijwilligersoproepen) als je interesse hebt om mee te werken.

wr01.jpg wr03.jpg wr04.jpg
Waarom doe je vrijwilligerswerk? Wie zijn onze vrijwilligers?

Praktisch

Close