Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Sociale economie = win-win, en dat werkt!

Sociale economie = win-win, en dat werkt!

Steeds meer klanten vinden hun weg naar ons dienstenaanbod. De planningskalender wordt maand na maand goed gevuld met heel wat terugkerende klanten (dat doet altijd plezier!) en nieuwe klanten (dat is altijd leuk!).

Naast verenigingen en lokale bedrijven vertrouwen ook steeds meer gemeentebesturen en OCMW’s hun bedelingen aan ons toe. We zijn blij om elke opdrachtgever van dienst te kunnen zijn, en niet in het minst omdat dit ons maatschappelijk doel telkens een duwtje in de rug geeft.

Aan de andere kant zorgt een ingewikkeld kluwen van regelgeving en statuten voor werkzoekenden ervoor dat heel wat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt steeds moeilijker de weg naar de sociale economie vinden. En dat is jammer, zeker in een markt met groeiende vraag die mogelijkheden biedt voor een – ook groeiende – groep mensen. Mensen die, met de juiste omkadering, graag aan de slag willen en kunnen.

Onze koeriers en begeleiders zitten alvast op dezelfde lijn: ze willen samen de fietskoerierdienst verder uitbouwen zonder te moeten inboeten op kwaliteit. De uitdaging is dus om de juiste medewerkers

te vinden en onze werking aan te passen aan een gestaag groeiverhaal.

Close