Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

diens

Diensten voor bedrijven en organisaties

Digitale dienstverlening – KLA4

KLA4 kiest 100% voor digitale dienstverlening op maat. Bedrijven en verenigingen missen soms de tijd, het materiaal of de kennis om bepaalde taken zelf uit te voeren. Denk maar aan de opmaak en het afdrukken van een programmaboekje voor een opendeurdag, een nieuwsbrief of website maken, archiefstukken inscannen of het inpakken van een grote bestelling.

Als maatwerk-dienstverlener bieden wij bedrijven, verenigingen en overheden een unieke ondersteuning aangepast aan uw specifieke noden. We denken immers graag mee met onze klanten om een ideale en kostenefficiënte oplossing uit te werken en voeren dit van A tot Z voor u uit.

We beschikken over een team straffe medewerkers, elk met zijn eigen expertise. We hebben vormgevers, websitebouwers, mensen die goed zijn in redactiewerk en anderen die ervan houden om routineuze taken tot in de puntjes op te volgen.

Onze medewerkers zorgen samen met hun begeleiders voor een piekfijne opvolging van uw opdracht waardoor uw medewerkers meer tijd hebben voor hun eigen kerntaken.

Bovendien beschikken we over een goed uitgeruste werkruimte met onder meer geavanceerde printer-scanners die schitterende kleurenafdrukken kunnen maken tot A3-formaat. Voor drukwerk op grote oplage, werken we bovendien samen met een drukkerij.kla4.jpg

Fietskoerierdienst – Snel&Wel

Snel&Wel is er ook voor jou! Heb je hoge kosten door het grote aantal brieven of pakketjes dat je verstuurt in de regio Aalst-Oudenaarde en Ninove? Heb je geen tijd om het tijdschrift van je vereniging zelf te verdelen? Wil je folders verdelen om je zaak te promoten? Onze fietskoeriers van Snel&Wel verwerken al uw zendingen snel, goed en tegen zeer interessante prijzen!

snelll.jpg

Ontmoetingsplek - Het Wereldhuis

Het Wereldhuis is dé ontmoetingsplek in Aalst! In het kLETScafé, zaal Zanzibar en de grote leskeuken is iedereen welkom voor een babbel of een gezamenlijke activiteit. We stellen onze ruimtes ook ter

beschikking aan verenigingen, commerciële organisaties of particulieren voor allerlei activiteiten, feesten, vergaderingen, workshops, bijeenkomsten…

hetwereld.jpg

Close