Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Co-creatief project werd handleiding voor samenwerking bedrijven en sociale economie

Co-creatief project werd handleiding voor samenwerking bedrijven en sociale economie

7 mei 2019 om 10:07 by Mathias Van der Borght

IMG_7573.jpg

Gedeputeerde Kurt Moens (Economie): “Het project ‘Sociaal Werk, Druk Werk!’ is een mooi voorbeeld hoe vanuit een innovatief idee een co-creatie ontstaat tussen de fietskoerierdienst ‘Snel&Wel’ en twee Oost-Vlaamse drukkerijen.

In tijden van grote economische en maatschappelijke uitdagingen is samenwerking tussen bedrijven en partners die duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, aangewezen.

Het Provinciebestuur speelt hierop in.  De projectsubsidies die samenwerking tussen reguliere en sociale-economie-ondernemingen stimuleren, hebben innovatie en professionalisering als doel.

Het project ‘Sociaal Werk, Druk Werk!’  beantwoordt aan deze voorwaarden. Het is een mooi voorbeeld hoe vanuit een innovatief idee een co-creatie ontstaat tussen de fietskoerierdienst ‘Snel&Wel’ en twee Oost-Vlaamse drukkerijen.

En vooral, hoe dit resulteert in een samenwerking op langere termijn.

Ben je benieuwd naar de resultaten van dit waardevolle project?

De brochure levert heel wat ‘tips en tricks’ voor een duurzaam samenwerkingsverband. Het is een handige leidraad die in de vorm van een zeven-stappenplan bruikbaar is voor nog meer samenwerking tussen alle ondernemingen.

Wedden dat je na het doornemen van de brochure heel wat inspiratie hebt?

Info en bestellen

Leden van Steunpunt Welzijn kunnen de brochure kosteloos afhalen in onze kantoren (Aalst en Oudenaarde) – levering is mogelijk tegen verzendingskost.
Andere belangstellenden: 10 EUR/ex., verzendingskost inbegrepen.
Bestellen kan via e-mail naar steunpunt@welzijn.net

Tags:

Close