Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Voor wie is Steunpunt Welzijn interessant?

Voor wie is Steunpunt Welzijn interessant?

Mensen die moeilijk toegang krijgen tot de arbeidsmarkt krijgen hier begeleiding, werk- en leerkansen.

Geen werk vinden, al solliciteer je nog zo hard, is frustrerend en demotiverend. Bij ons kan je werkervaring opdoen en op je eigen tempo groeien in je job. Je leert bij in een echte werkomgeving en krijgt een loon voor je prestaties. Met dit traject willen we je optimaal voorbereiden op de reguliere arbeidsmarkt om je kansen te verhogen om op termijn een job te vinden.

Lees hier meer over via “werk op maat”. 

Bedrijven, verenigingen of lokale besturen die een zakelijke partner of leverancier zoeken voor administratieve ondersteuning.

Steunpunt Welzijn beschikt als dienstverlener binnen de sociale economie over een breed aanbod diensten, die we graag uitwerken op maat van elke organisatie. We nemen

graag tijdrovende taken over of helpen om pieken op te vangen, steeds aan een scherpe prijs. Je kan bij ons terecht voor de opmaak en het drukken van eenvoudige folders, het digitaliseren van documenten, kleine websites, de bedeling van drukwerk en veel meer.

Als je met ons samenwerkt draag je bovendien actief bij aan een sociaal project en een warmere samenleving.

Onze huidige klanten zijn zowel lokale overheden als kleine zelfstandigen, KMO’s en lokale verenigingen.

Lees hier meer over op “ondersteuning voor bedrijven en verenigingen”.

Ook particulieren kunnen voor heel wat diensten terecht bij Steunpunt Welzijn . Je kan gebruik maken van het aanbod van “Helpende Handjes”, ons deeleconomie-platform voor klusjes en diensten. Het Wereldhuis biedt heel wat mogelijkheden voor verjaardagsfeestjes, babyborrels of vergaderingen of voorstellingen. Bovendien hanteren we daar zeer democratische prijzen. . Maak zeker ook aak kennis met diensten die we ondersteunen: LETS Aalst-Oudenaarde, het Repair Café in Aalst…

Ontdek ons “diensten voor particulieren” hier.

Close