Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Welzo magazine

Welzo

Welzo, de driemaandelijkse nieuwsbrief van Steunpunt Welzijn. Volg onze sociale projecten. De nieuwste oproepen. Welzijn is winst.

Gewoon gratis voor leden en donateurs

We worden allen overspoeld met informatie van allerlei aard, op papier en digitaal. Ongetwijfeld wil ook jij op de hoogte blijven, maar verwacht je dat dit een interessante beleving wordt. Snel terzake, grondig waar nodig, het verhaal achter de feiten en… beelden laten spreken.

Nogal wat organisaties stopten met hun tijdschrift. Anderen maken van de nood een deugd. Hun nieuwsbrief wordt meer to the point, het doel wordt scherper, waar dat nuttig is wordt een link gelegd naar online informatie, al dan niet beperkt voor de leden / abonnees.

Steunpunt Welzijn vzw startte bijna meteen na haar oprichting in 1996 met het kwartaalblad Welzo. De voorbije 20 jaar maakten we een ongelooflijke informatierevolutie door. Technisch kwamen er verbeteringen zoals bijv. de druk in kleur en lay-outvernieuwingen. Tegelijk was er de opkomst van de nieuwe media die bijv. 24u op 24u in real time agenda-informatie kunnen brengen of actueel nieuws. Ook Steunpunt Welzijn vzw ‘staat’ met zijn verschillende initiatieven op Internet en ‘zit’ op Facebook.

Bij het begin van 2018 kiest Steunpunt Welzijn nog sterker voor een duurzame én…én-communicatie.

Welzo is nu, meer dan voorheen, het magazine dat je de polsslag laat voelen bij Steunpunt Welzijn met zijn sociale projecten, nieuws en oproepen. Voor ‘algemeen welzijnsnieuws’ lees je de krant, kan je googelen of naar gespecialiseerde websites gaan… Welzo lezen wil een aangename beleving zijn, die toch de diepgang niet opgeeft. Vraag je je bijv. af waar het verschil zit van de koeriers van Snel&Wel (sociale economie!) met bijv. Deliveroo, dan moet je dit hier kunnen lezen.

Duurzaam: Welzo behoeft geen dik pak papier om interessant te zijn. Om de drie maand in de brievenbus (of zelfs digitaal, voor wie dit wenst), is geen aanslag op onze bossen. In de 90 dagen daartussen krijg je als Welzo-abonnee erbovenop kort en actueel nieuws, via e-zine: de e-Welzo. Om dit te ontvangen, vul je je contactgegevens dan hier in:

Close