Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Studenten Odisee aan de slag bij Steunpunt Welzijn

Studenten Odisee aan de slag bij Steunpunt Welzijn

22 september 2020 om 17:26 by Peter Dauwe

Derdejaarsstudenten van de Hogeschool Odisee (Bedrijfsmanagement en Office Management) gaan zich dit najaar met een werkgroep actief inzetten bij Steunpunt Welzijn. 

Voor de vijfde keer werkt de Hogeschool Odisee (Bedrijfsmanagement en Office Management) samen met Steunpunt Welzijn. Onder leiding van lector/coördinator Leo Jansegers passen ze hun kennis toe in de praktijk en leveren ze meteen ook een waardevol sociaal engagement. Welkom alvast, we kijken uit naar al jullie frisse ideeën en sociaal engagement.

Steunpunt Welzijn kon voor de aanmaak van deze filmpjes een beroep doen op een 'nieuwe Aalstenaar' met talent voor video-producties. De OCMW-tewerkstelling bracht U. in contact met Steunpunt Welzijn en dat leidde tot een vruchtbare samenwerking. De filmpjes ondersteunen de jaarlijkse actie Stop de Armoede. Ja kan ze rustig bekijken van in je zetel maar willen je toch uit je comfortzone halen: armoede kan iedereen overkomen, armoede maakt het nog erger, armoede is voor alles een onrecht. Verstoppen we ons niet achter al te gemakkelijke vooroordelen.

Close