Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Gezocht: creatieve, handige vrijwilliger

Gezocht: creatieve, handige vrijwilliger

28 augustus 2020 om 16:31 by Peter Dauwe

Ben je iemand die graag creatief bezig is en met verschillende materialen op een originele manier aan de slag kan? Vind je duurzaamheid belangrijk en vind je het fijn om oude materialen nieuw leven in te blazen? Kan je kleine reparaties/herstellingen uitvoeren?

Dan ben jij de persoon die we zoeken! Steunpunt welzijn is op zoek naar een creatieve en handige vrijwilliger die weet van aanpakken en zijn/haar talenten wil inzetten in het kader van onze organisatie.

Taak 1: Je staat mee in voor de creatieve vormgeving van bepaalde evenementen of bijeenkomsten. Voor kleine reparaties/herstellingen kunnen we steeds bij jou terecht.

Taak 2: Binnen ons ‘Upcycling’ atelier ga je met oude verkregen materialen aan de slag om deze terug nieuw leven in te blazen en om te toveren tot nieuwe gebruiksvoorwerpen.

Binnen onze organisatie krijg je de ruime om je eigen talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Daarnaast draag je ook op sociaal/maatschappelijk vlak je steentje bij. Voor verder inlichtingen, kan je ons steeds contacteren via rosanner@steunpuntwelzijn.be of telefonisch op het nummer 053/89.06.26. Meer informatie over onze organisatie, kan je terugvinden via onze website: http://www.welzijn.net/. We kijken er alvast naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Close