Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Steunpunt Welzijn geeft winstaandeel

Steunpunt Welzijn geeft winstaandeel

22 mei 2019 om 10:50 by Peter Dauwe

Als vzw valt er bij Steunpunt Welzijn natuurlijk geen winst te verdelen. Toch zijn de rechtstreekse voordelen aan verenigingen, organisaties, lokale economie en overheid voor hun klantopdrachten niet min. Het prijsvoordeel levert telkens een mooie besparing op.

Vorig jaar leverde Snel&Wel leverde in totaal 326 opdrachten. Naast mailings en geadresseerd drukwerk stijgt vooral de pakjesbedeling (enkel aangeboden op de locatie Aalst): meer dan verviervoudiging sinds 2015.

De digitale duizendpoot Kla4 vervulde 227 opdrachten, vooral aan allerlei organisaties en verenigingen. Naast kopieer- en scandiensten gaat het meer en meer ook op dienstverleningen op maat zoals bijv. grafische ontwerpen, website-aanmaak en voorbereiden van zendingen. De dienstverlening is bijna verdubbeld in omvang tussen 2015 en 2018.

In het Wereldhuis waren 79 organisaties te gast; opvallend is de sterke groei bij families. Zij zijn voor hun feestjes op zoek naar een goed toegankelijke polyvalente zaal met kookgelegenheid.

Tags:

Close