Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Integrale promotie - KLA4 en Snel & Wel tot uw dienst

Integrale promotie - KLA4 en Snel & Wel tot uw dienst

7 mei 2019 om 09:45 by Mathias Van der Borght

VzwWelzijn2019(C)STUDIONUNU-182.jpg

Promotioneel drukwerk of informatie ronddragen is één zaak, het aanmaken en organiseren is ook niet te onderschatten. Lees hier hoe Steunpunt Welzijn met een gecombineerd aanbod van Kla4 en Snel&Wel jou van dienst kan zijn.

Heel wat organisaties, ondernemingen en overheden doen met succes een beroep op het gecombineerd promotie-aanbod van Snel&Wel en Kla4.

Bij de voorbereiding van het te bedelen drukwerk komt heel wat kijken. Denk maar aan het sorteren van het drukwerk, het verzamelen en op orde zetten van adressenlijsten, plooiwerk, het printen en kleven van etiketten, het samenvoegen van verschillende flyers of brieven, … . Al deze taken worden graag voor jullie verzorgd door Kla4, de sociale economie-dienst die hier gespecialiseerd is.

Het drukwerk uiteindelijk ronddragen en bussen is ook een tijdrovende bezigheid. Hiervoor staat Snel&Wel in. Jarenlange terreinkennis en dienstverlening op maat zijn de troeven.

De combinatie van beide diensten geeft een grote meerwaarde. Maak er gebruik van!  Zo kan zowel de voorbereiding als de effectieve bedeling uitbesteed, zodat je je kan focussen op je kerntaken. Heb je vragen of wens je wat meer informatie? Dan kan je terecht bij kkla4@welzijn.net.

Tags:

Close