Nieuws vanuit Lets Vlaanderen
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-flash mei

Ga met LETS op weg van 27 mei tot 3 juni. Ontdek in deze nieuwsbrief het programma.

Het programma

Onderzoeksproject vrijwilligersbeleid
Donderdag 27 mei 20u tot 22u. Met dit project wil LETS Vlaanderen onderzoeken wat de meerwaarde is van het waarderen van vrijwilligers met LETS-eenheden. Meer weten? Kom dan zeker luisteren en denk met ons mee!
Hoe is 't? Mentaal welzijn en veerkracht een jaar na corona
Zaterdag 29 mei 10u tot 12u. Versterk je veerkracht en bouw aan je mentaal welzijn. Samen met Veerle Troch van PRH, Persoonlijkheid en Relaties zetten we je op weg met concrete tips en oefeningen. Letsers vertellen hoe ze deze tips in de praktijk brengen.
Spreken over armoede
Dinsdag 1 juni 20u tot 22u. LETS kan armoede niet eigenhandig uit de wereld helpen, maar mensen wel extra ondersteuning bieden en financieel meer ruimte geven. Samen met de Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen (Aalst) leggen we uit wat armoede precies is, hoe we het kunnen bestrijden en hoe LETS kan helpen.
Welkom bij LETS - Hoe onthaal jij nieuwe leden?
Donderdag 3 juni 20u tot 22u. Hoe verloopt het onthaal van nieuwe leden in jouw LETS-groep? Welke impact heeft corona hierop? LETS Durme, LETS Begijnendijk, LETS Leuven en LETS Limburg komen vertellen en we gaan samen met elkaar in gesprek. Deze workshop wordt begeleid door Patrick van LETS Sint-Niklaas.

We namen een interview op met Dirk de Wachter, psychiater en psychotherapeut in het UPC KU Leuven. Hij heeft het in dit interview over het belang van solidariteit en de kracht van het LETS-systeem. Je kan het filmpje via volgende link bekijken.

Facebook-groep
'LETS Vlaanderen - groep voor LETSers': deel tips, ervaringen, vragen, ideeën, ...
Facebook-pagina
'LETS Vlaanderen': volg het laatste nieuws, campagnes en andere acties van LETS Vlaanderen via deze pagina.
info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Vlaanderenstraat 53 – 9000 Gent
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven