Nieuws vanuit Lets Vlaanderen
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-flash December

Op naar 2021

Het einde van het jaar 2020 komt in zicht: een jaar vol uitdagingen en moeilijke momenten. We moesten in ons kot blijven, afstand houden, onze contacten beperken en verloren dierbaren. 2020 heeft ons heel wat voorgeschoteld, maar heeft ook aangetoond dat we veerkrachtig zijn, dat we nieuwe oplossingen zoeken en elkaar steeds weer terugvinden. ‘E-peretieven’ werd de trend en wanneer we nood hadden aan mondmaskers, ontstonden er tal van initiatieven waarbij deze massaal werden gemaakt.

Vier met ons LETS-nieuwjaar

We zetten 2021 feestelijk in. Vier met ons op zaterdag 23 januari (van 17 tot 18u30) het LETS-nieuwjaarsfeest.

Zorg voor een hapje en een drankje want jammer genoeg moeten we dit feest nog online houden. Maar dat hoeft de vreugde zeker niet te bederven. Tijdens het feest geven we letsers de ruimte om het beste van zichzelf te tonen. Speel je graag muziek, neem je graag mensen mee in je hobby, … Heb je een idee voor een toffe workshop? Neem dan zeker met ons contact op via woutervd@lets.vlaanderen Wij zorgen voor de omkadering en waardering.

Tijd voor Talent

In november voerden we onze campagne ‘Tijd voor Talent’ en riepen we op om onze talenten te ontdekken en elk talent te waarderen. De talenten van mensen blijven in onze maatschappij vaak verborgen. We verstoppen ze onder beweringen dat we niets kunnen en nergens echt in uitblinken. We zijn ‘gewoon’, niet speciaal of uniek. Dit is een grote misvatting want iedereen heeft talenten. Deze boodschap blijven we in 2021 verspreiden.
Ontdek jouw talenten
Tijdens onze campagne hielden we verschillende online workshops en webinars over diverse onderwerpen: autisme, burn-out, opvoeding, inclusie, … De opnames van deze online activiteiten kan je herbekijken op onze campagnewebsite: Tijdvoortalent.be
Evaluatieformulier
We willen onze activiteiten natuurlijk blijven verbeteren en daar kan jij bij helpen. Met het invullen van het evaluatieformulier geef je feedback over onze campagne en bijhorende activiteiten. Met deze inzichten gaan we dan weer verder aan de slag. Het invullen van het evaluatieformulier neemt slechts 5 minuutjes in beslag.
Facebookgroep
'LETS Vlaanderen - groep voor LETSers': deel tips, ervaringen, vragen, ideeën, ...
Facebookpagina
'LETS Vlaanderen': volg het laatste nieuws, campagnes en andere acties van LETS Vlaanderen via deze pagina.
info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven