Nieuws vanuit Lets Vlaanderen
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-flash Januari

Met LETS Vlaanderen wensen we iedereen een warm, inspirerend en gezond 2021. 2020 was een jaar vol uitdagingen en moeilijke momenten, maar we toonden ook onze veerkracht. Vanuit onze buurten maakten we het verschil door massaal mondmaskers te maken en op zoek te gaan naar nieuwe manieren om met elkaar te verbinden. Samen kunnen we de uitdagingen die voor ons staan aan. 2021, we zijn er klaar voor en zetten het nieuwe jaar in met een online LETS-Nieuwjaarsfeest op 23 januari!

Programma

We starten om 17 uur en sluiten af om 18u30. We heffen samen feestelijk het glas op 2021, zorg zelf voor een drankje en een hapje want we blijven elkaar nog even online ontmoeten.

LETS-performances
Letser Tess Van Deynse brengt tijdens het feest een eigen slam poetry performance.
En het is geen nieuwjaarsfeest zonder muziek. Tijdens het feest krijgen we muzikale performances van Margo Salembier, Carla Van Geel, Caroline Massy en Anne-Marie Verlinden.
LETS-ideeënbus
Hoe actief zijn de LETS-groepen tijdens deze corona-periode? Hoe bekend is LETS in jouw gemeente of stad? Tijdens deze vragenronde zoeken we uit waar LETS staat en waar de mogelijkheden liggen in 2021 om onze beweging verder te doen groeien.

Break-out sessies

Tijdens het feest gaan we ook met elkaar in gesprek. Dit doen we rond drie keuzethema’s:

  • LETS-munt & andere ‘alternatieve’ munten door Davy Everaert.
  • LETS in tijden van corona: Hoe gaan de LETS-groepen om met de lock-down? Tijdens deze sessie delen we ervaringen en brainstormen we naar nieuwe mogelijkheden om ook tijdens deze periode met elkaar te blijven letsen.
  • LETS uitdragen in je buurt: Vanuit LETS Vlaanderen willen we LETS bekender maken bij het ruime publiek en daar kan jij bij helpen. Tijdens deze sessie zoeken we naar leuke ideeën om het LETS-gedachtengoed in jouw buurt bekender te maken.

Deel jouw verhaal:

Spreken de thema’s van de break-out sessies jou aan en wil je graag jouw verhaal delen? Neem dan contact met ons op via: woutervd@lets.vlaanderen

Tijd voor Talent
Ben jij ook benieuwd hoeveel mensen we in totaal bereikt hebben met onze workshops en webinars? Tijdens het Nieuwjaarsfeest kijken we terug op onze digitale 10-daagse.
LETS Vlaanderen-groep
We hebben heugelijk nieuws te melden! Tijdens het Nieuwjaarsfeest lanceren we officieel de LETS Vlaanderen-groep. Ontdek tijdens het feest waarom we deze nieuwe groep opstarten.

Hoe neem je deel?

Je krijgt op voorhand via mail een Zoom-link doorgestuurd. Via deze link kan je deelnemen aan het LETS-Nieuwjaarsfeest. Hou dus zeker je mailbox in de gaten. Heb je vragen omtrent Zoom of ben je niet zeker of je kan inloggen, neem dan gerust op voorhand contact met ons op via: woutervd@lets.vlaanderen

 

Facebook-groep
'LETS Vlaanderen - groep voor LETSers': deel tips, ervaringen, vragen, ideeën, ...
Facebook-pagina
'LETS Vlaanderen': volg het laatste nieuws, campagnes en andere acties van LETS Vlaanderen via deze pagina.
info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Vlaanderenstraat 53 – 9000 Gent
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven